Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesine personel alımı için ilan yayımladı. Farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacak olup İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilanın detayları hakında bilgileri aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI:

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezindeki eksikliği gidermek için farklı niteliklerde ve pozisyonlarda lise ve ön lisans mezunu sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Bu kapsamda lise mezunu, 9 hemşire ve 1 Sağlık Teknikeri alımı yapacak. Bu yönde alımlar Kamu Personeli Seçme Sınavına göre yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.
  • 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS sınavı KPSSP94 puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS sınavı KPSSP93 puanı değerlendirilecektir.

BAŞVURULAR:

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi personel alımı başvuruları 30 Aralık 2019 tarihi itibari ile başlamış olup 15 gün sürecektir. Adaylar başvurularını en geç 13 Ocak 2020 tarihine kadar yapacak olup başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığına yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim