Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını bildirdi Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesine farklı kadrolarda en az lise mezunu personel alımı yapacak.

657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B olarak sözleşmeli personel alımı yapılacak olup Adaylara herhangi bir mülakat yapılmayacak. Sadece KPSS puanı ile atama yapılacak olup değerlendirmelerde de en yüksek KPSS Puanı ele alınacaktır.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 90 kişilik boş kadro ile Sağlık personeli Alımı yapacağını bilddirdi. Bu kapsamda,

Lise Mezunu: 15 Hemşire, 1 Röntgen Teknisyeni, 2 Teknisyeni, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 13 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri)

Ön Lisans Mezunu: 9 Sağlık Teknikeri, 2 Röntgen Teknisyeni, 1 Teknisyen, 8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 7 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 19 Hemşire, 1 Ebe, 1 Eczacı, 2 Fizyoterapist, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

BAŞVURU ŞARTLARI:

Üniversite adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yamasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir suç hükümlüşüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Özel olarak adaylardan KPSS eğitim gibi nitelikler aranacak. KPSS şartı olarak ise 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.Ayrıca,

Adaylar hafta sonu tatili ve diğer günlerde 24 saat esasına göre vardiyalı /nöbet usulü çalışma düzenini kabul etmiş sayılır. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak şarttır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın resmi gazetede yayım tarihi olan 6 kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gerekmektedir. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 20 Kasım 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Ünivesiteye yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim