Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözlemeli Sağlık Personeli alımı ilanı yayımladı. 14 Aralık 2020 tarihi ile yayımlanan ilana göre 9 kişilik kadro ile Sözleşmeli Sağlık Personeli alımı yapılacak. En az lise mezunu alım yapılacak olup adaylardan KPSS şartı aranmatadır.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Lise Mezunu 2 Hemşire alacak. Ön Lisans mezunu ise, 1 Diğer Sağlık Personeli, 2 Laborant ve 4 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesine personel alımı için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olablecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılcak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

AYcıa bunun dışında adaylardan, Lise mezunları için 2018 yılı ve Ön Lisans mezunları içni 2020 yılı KPSS puanı değerlendirilecektir.

Başvurular Ne Zaman?

Üniversiteye personel alımı başvuruları ilanın yayın tarihi olan 14 Aralık 2002 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 28 Aralık 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular İstenen belgeler ile birlikte Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ