TBMM personel alımı yapıyor. TBMM yapmış olduğu duyuruya göre, bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 22 kişilik boş kadro ile alım gerçekleştirecek. Adaylar bu boş kadrolara, TBMM tarafından yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınav sonucuna göre yerleşecekler.

ALIM KADROLARI:

TBMM bünyesine 22 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak bilişim personeli alacak. Buna göre, TBMM, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 E-posta Sistem Uzmanı, 7 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2  Portal Yazılım Geliştirme Uzmanı, İstanbul 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı 2 Sistem Uzmanı, 2 Siber Güvenlik Uzmanı, 2 Kıdemli Network Uzmanı, 1 Veri Tabanı Uzmanı, 1 Yazılım Geliştirme Takım Lideri, 1 Yazılım Mimarı ve 1 Sistem ve Network Uzmanı (İstanbul) olmak üzere toplamda 22 sözleşmeli personel alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL LNİTELİKLER:

TBMM yukarıdaki alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, kadronun gerektirdiği nitelikleri taşımak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, 18 Ekim 2017 tarihi ile 27 Ekim 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, istenilen belgeler ve TBMM resmi sitesinden alınacak başvuru formu ile birlikte TBMM İnsan Kaynakları Başkanlığı 06543 Bakanlıklar/ANKARA adaresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim