20 Aralık 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Tarsus Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadro ve niteliklerde toplamda 60 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Adaylardan 2018 yılı KPSS puan türü aranacak olup haberimizin devamında sizlere kadrolar ve başvuru şartları hakkında bilgi veriyoruz.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

Tarsus Üniversitesi bünyesine 60 kişilik kadro ile, Lisans Mezunu, 15 Büro Personeli, Ön Lisans Mezunu 10 Büro Personeli, Lisans Mezunu 5 Mühendis, Ön Lisans Mezunu 5 Tekniker, Meslek Lisesi Mezunu 5 Teknisyen ve Lise mezunu 20 Destek Personeli alımı gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarsus Üniversitesi adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunu için KPSSP93 ve Lisans mezunu için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Görevini yapmasına herhangi bir sağlık problemi olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın resmi gazete yayımlansı ile ( 20 Aralık 2018 ) başvurularına başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 04 Ocak 2018 tarihine kadar İstenen belgeler ile birlikte Tarsus Üniversitesi Genel Sekreterliğine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim