Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki eksikliği giderebilmek için geçtiğimiz gün ilan yayımlamıştı. Başvuruların 25 Nisan 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından sonuçlar açıklandı. Bakanlık PERGEM adresi üzerinde yayımladığı duyuruya göre sözleşmel personel alımı sözlü sınava girmeye hak kazanan adayları duyurdu ve sınav tarihleri ile saatlerini açıkladı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Bakanlığımız Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilecek Sözleşmeli Bilişim Personeli sınavı için başvuru yapan adaylar https://www.turkiye.gov.tr/tarim-orman-bakanligi-personel-alimina-iliskin-is-basvurusu adresinden aday numaraları ve TC kimlik numaraları ile sözlü sınava girmeye hak kazanıp kazanmadıklarını öğrenebilirler.

SINAV ZAMANI VE SAATLERİ BELLİ OLDU!

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen adres, tarih ve saatte hazır bulunması gerekmektedir. Sınav T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Beştepe Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No:71 06560 Yenimahalle / ANKARA adresinde 18 Mayıs 2021 tarihi Salı Günü yapılacaktır. Bu kapsamda,

Kıdemli Sistem Uzmanı, Ağ ve Güvenlik Uzmanı, Sistem Uzmanı, Yazılım(Open Source) Uzmanı, Mobil Yazılım Uzmanı saat 10:30 itibari ile sınava başlayacaklar. Yazılım (.net) uzmanı ve Veritabanı Uzmanı ise 13:30 itibari ile sınava başlayacaklar.

Editör: TE Bilisim