Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ( TKGM ) personel alımı başvuru süreci değişti. 17 Aralık 2021 tarihi ile başlaması gereken başvuru süreci değişerek ileri bir tarihe ertelendi. Tapu Kadastro bünyesine 407 kişilik kadro ile Büro personeli Alımı, Tekniker Alımı ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Başvuru süreci ilerleyen bir tarihe değiştirildi. Peki Başvurular ne zaman yapılacak?

Başvuru Süreci Değişti!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alımı kapsamında yayımladığı ilan için başvuruların 17 Aralık 2021 tarihi ile başlayıp 24 Aralık 2021 tarihi ile sona ereceğini bildirmişti. Ancak yayımlanan yeni başvuru kılavuzuna göre başvurular 30 Aralık 2021 tarihi ile başlayıp en geç 7 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru alacaktır.

YAYIMLANAN ESKİ KILAVUZ

YAYIMLANAN YENİ KILAVUZ

Güvenlik Görevlisi Alımında KPSS taban Puan şartı Kaldırıldı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünden gelen ilk ilan ile Güvenlik görevlisi alımlarnda yer alan 70 KPS Taban puanı yeni kılavuzda kaldırıldı ve Yeni ilan da " Lisans mezunları için; 2020 ve 2021 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS-P3), ön lisans mezunları için; 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS-P93), ortaöğretim mezunları için ise; 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS-P94) puan türünden geçerli bir KPSS puanı almış olmak" şartı aranacaktır.

Başvurular Online Yapılacak?

TKGM'den gelen duyuru ile 407 personel alımına başvurular sadece Elektronik ortamda yapılacak. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvurularını kariyer kapısı üzerinden gerçekleştirebilecekler. Başvuru süreci başladığında İşin Olsa ekibi olarak sizlere adım adım başvuru süreci hakkında yeni bilgileri aktaracağız.

Rekor Başvuru Yapılacak!

İlanda belirtilen, 5 Büro personeli, 302 tekniker ile 100 Koruma ve Güvenlik görevlisi alımı kadroları tercih edilen meslekler arasında olması ve lise , ön lisans mezunu olan adayların başvuru yapabilmesi etkeni ile 407 kişilik kadrolara 10 binlerce başvuru bekleniyor.

Şehre Göre Kadro Dağılımı ve İlan Detayları Burada

Editör: TE Bilisim