Resmi Gazete 03 Nisan 2019 tarihli ilanlarını yayımladı. Yayımlanmış olan ilanlara göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını tamamlamak üzere 71 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacğaını ilan etti. Bu kapsamda alımlar en az lise mezunu ve Lsans mezunu olan adayları kapsayacak.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre, Mülakasız Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumu esas alınarak sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde, lisans mezunu 50 Hemşire ve 1 Ebe alınıyorken Meslek Lisesi mezunu 20 Hemşire alımı yapılacak. Adayların giderleri Özel bütçeden karşılanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında belirtilen genel nitelikler itaşımak, 2018 yılında ÖSYM trafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak ve alım yapılacak pozisyonuna göre belirtilen genel nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adyalar başvurularına ilanın resmi gazetede yayımlanmasının ardından başlayabilir ve en geç 15 Gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularına 03 Nisan 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 18 Nisan 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlanın tam metni

Editör: TE Bilisim