Mülakat yapılmaksızın Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre alımlar için süreç başladı. 15 Gün sürecek başvurular hakkında, kadrolar ve şartlar hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde görev yapmak üzere B Grubu KPSS puanı ile 103 kişilik kadro ile Hemşirei Sağlık Teknikeri ve Diğer Sağlık Personeli alımı yapacağını ilan etti.

KADRO DAĞILIMI:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adayların Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Nöbet Usulü çalışmayı kabul etmek gibi şartlar aranıyor.

MÜLAKAT YAPILMAYACAK!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi alımını yapacağı 103 perosnel adayına Mülakat yapmayacak. Bunun yerine adaylardan 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den Puan almış olmak şartı aranacak. Buna göre Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünen puana sahip olunması gereklidir.

Adayların KPSS puanları ele alınarak yapılacak sıralam ile mülakat yerine seçme yapılacak ve en yüksek puana sahip olan adayların atama işlemler yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi personel alım ilani Resmi Gazete'de yayımlanmıi olup ilanın resmi gazete ilanı ile başvuruları başlamıştır. Bu kapsamda en geç 15 gün içerisinde yapılacak başvurular kabul edilecektir. Bu yönde ne geç 21 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte Üniversiteye şahsen yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU FORMU

Editör: TE Bilisim