Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı başvuru süresi başladı. Az önce yayımlanmış olan ilana göre Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapılacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi adaylardan 657 Sayılı Devet Memuları kanunun 48. maddesindeki niteliker aranacak. Ayrıca yukarıda tabloda niteliklere ek olarak;

- Adaylar Programcı kadrosuna başvuruda Önlisans düzeyinde başvuru yapıyorsa 2020 KPSS (B) Grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır. Lisans düzeyinde başvurularda 2020 KPSS (B) Grubu KPSSP3 puanı esas alınacaktır.

- Başvurularda "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uygulanır.

- Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamaları gerekmektedir.

- Erkek aday için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üniversitenin personel alımı başvuruları 6 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 5 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı Yenişehir Mahallesi, Kardeşler Caddesi No:7/1 Merkez/SİVAS adresine şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU