Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Farklı kadrolarda olmak üzere 12 sözleşmeli personel alımı yapılacak. 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında 4/B personel alımı yapılacak. Bu yönde 2020 yılı KPSS girmiş olmak şartı ile en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir.

Hangi Kadrolarda Sözleşmeli Perosnel Alımı yapılacak?

Üniversiteye Lise, Ön Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar Muğla'da, Milas, Menteşe ilçelerinde yapılacak. İşte detaylı kontenjan dağılımı:

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. madddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi personel alımları için başvurular 10 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç  gün içerisinde yani 24 Ocak 2022 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı 48000 Menteşe/Muğla adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ