Sinop Üniversitesi rektörlüğünden gelmiş olan ilana göre Üniversite 4/B sözleşmeli olarak personel alımı yapılacağını duyurdu. Söz konusu ilana göre Sinop Üniversitesi 30 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Adaylara herhangi bir sözlü veya yazılı olarak mülakat yapılmaksızın alım yapılacak. 

Sinop Üniversitesi Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapacak?

Sinop Üniversitesi bünyesine Lise mezunu adaylar içerisinden kadın erkek olmak üzere,

  • 11 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 19 Destek Personelii

olmak üzere toplamda 30 personel alımı yapacak. Alımlar Üniversitenin farklı yüksekokullarına ve merkez teşkilatına yapılacak. İşte kontenjan dağılımı şöyledir:

KPSS En Az 50 Puan Amış Olmak Şart!

Başvuruda bulunacak adaylar mutlaka KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P94 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmaları gereklidir.

Genel Şartlar Nedir?

Adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bunun dışında herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve 18 yaşını tamamlamış olmak gereklidir.

Başvuru Takvimi Yayımlandı!

Sinop Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı Destek Personeli ve Güvenlik Görevlisi alımı için başvuru takvimini duyurdu. 27 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 1 ocak 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgelerin sisteme yüklenesi ile https://personelilan.sinop.edu.tr/ adresi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.

Sisteme Yüklenecek Belgeler Hangileridir?

Adaylar ilgili başvuru ekranı üzerinden başvuru formunu tamamlayarak aşağıdaki belgeleri sisteme yüklemeleri gereklidir.

- Özgeçmiş,

- 2020 KPSS Sonuç Belgesi,

- 1 (bir) adet Fotoğraf

- Adli Sicil Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

- Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı,

- Sertifika istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti,

- Askerlik Durum Belgesi (e-Devletten alınan kare kodlu belgeler kabul edilir.)

- Nüfus Cüzdan Sureti. (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

- Diploma veya Mezun Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

- Başvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla güvenlik görevlisi pozisyonları için beden kitle endeksini gösterir belgenin aslı,

BAŞVURU EKRANI

İLANIN TAM METNİ