DPB üzerinde yayımlanan ilana göre Üniversite hastanesine sözleşmeli personel alımı yapılacak. En az ön lisans mezunu personen alınacak. Bu yönde 657 sayılı devlet memurları kanunun 4. maddesindeki B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere farklı alanlarda sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Ayrıca İlgili Üniversite alımlar için adaylara herhangş yazılı veya sözlü olarak herhangi bir sınav uygulamıyacaktır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Sivas Cumhuriyeti Üniversitesi bünyesine 400 kişilik kadro ile 250 Hemşire, 3 Biyolog, 3 Diyetisyen, 10 Ebe, 5 Eczacı, 6 Fizyoterapist, 2 Psikolog, 5 Röntgen Teknisyeni, 96 Sağlık Teknikeri, 5 laborant, 15 Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NEDİR?

Sivas Cumhuriyeti Üniversitesi adaylardan genel oalrak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. İşte o nitelikler.

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 
  • Erkek adaylar için asdkerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.

KPSS Şartı:

ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2018 yılı Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puana asahip olmak.

Eczacı Kadrosu için KPSS Şartı YOK!

Eczacı pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Aday sayısının pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup, ayrıca duyuru yapılacaktır

BAŞVURULAR:

Adayların http://personelbasvuru.cumhuriyet.edu.tr adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için istenilen belgeleri sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini online olaraktamamlaması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim