Siirt İl Özel İdaresi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve farklı niteliklerde toplamda 8 kişilik boş kadro ile Teknik personel alımı yapacak. Alımı yapılacak kadrolar, Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Harita Mühendisi, Elektrik- Elektronik Mühendisi, Şehir Plancısı ve İnşaat Teknikeri şeklindedir. Adayların kadroya alınabilmeleri için yapılacak olan Giriş Giriş sınavı yani sözlü sınav ile belirlenecektir. 

Ayrıca adayların sınava katılabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, henüz 35 yaşını doldurmamış olmaları, 2015 yılı veya 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Mühendis kadroları için P3 puan türünden ve Tekniker kadroları için KPSSP93 puan türlerinden en az 60 puan almış olmaları, Başvuru tarihinden önce 6 ay süre ile kendisi veya ailesinin Siirt il sınırlarında ikamet ediyor olması, Üniversitelerin "unvanı ile ilgili" bölümünden mezun olmak.(yurt dışı mezunları için YÖK denklik belgesi bulunmak) şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adaylar sınava alınacak ve sınav sonucuna göre kadro işlemleri gerçekleşecektir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını 19 Aralık 2016 tarihi iPazar günü ile 23 Aralık 2016 tarihleri Cuma gününe kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Siirt İl Özel idaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.(posta ile edilen müracaatlar kabul edilmeyecektir.) Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilkir ve sınav hakkında ve diğer bilgiler hakkında bilgi alarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.