Selçuk Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede 22 Mayıs 2023 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre Selçuk Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 18 kişilik boş kadro ile Diş Hekimliği fakülytesinde görevlendirmek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere kontenjan bilgisi ve şartları haberde.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 3 Hemşire, 4 Destek Personeli (Temizlik), 1 Destek Personeli (Basit Bakım Onarım), 

Ön Lisans Mezunu: 2 Röntgen Teknisyeni, 2 Sağlık Teknikeri (Anestezi Teknikeri), 1Tekniker (Elektrik), 1 Tekniker (Elektronik), 4 Sağlık Teknikeri (Diş Protez)

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Selçuk Üniversitesi sözleşmeli personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca KPSS ve Eğitim şartlarıda aranacaktır.

KPSS Şartı Ne Olacak?

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise için P94 ve Ön Lisans için P93 puan türünden en az 55 puan almış olmak gerekldir.

Alanına Göre Özel Nitelikler:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlgili ilan için başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Buna göre adaylara başvuru için 15 günlük süe verilmiş olup başvurular sadece online yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 22.05.2023 (saat 08:00’den) – 05.06.2023 (saat: 17:00 ‘a kadar)

Başvuru Şekli: “disilan.selcuk.edu.tr” web adresinden online başvuru şeklinde alınacaktır.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim