Selçuk Üniversitesi personel alımı hakkında yeni bir karar yayımlandı. Geçtiğimiz gün yayımlanan ve 250 personel alımı yapacak olan Selçuk Üniversitesi için 13 Ağustos 2020 tarihli yeni bir karar ile Sağlık Teknikeri kadrosu iptal edildi. Bu kapsamda Selçuk Üniversitesi diğer personel alımı kadroları için alımlar devam ediyor.

İPTAL EDİLEN O KADRO:

Selçuk Üniversitesi yayımlamış olduğu karara göre bünyesine 250 kişilik boş kadrolarda 13. sırada olan Sağlık Teknikeri ( Biyomedikal Cihaz Teknikeri ) kadrosu iptal edildi.1 kişilik kadro için iptal kararı çıkmış olup bu anlamda Selçuk Üniversitesi toplamda 249 personel alımı yapacak.

DİĞER KADROLARA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Selçuk Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar Hemşire, Ebe, Biyolog, Diğer Sağlık Personeli, Laborant, Eczacı, Röntgen Teknisyeni ve Sağlık Teknikeri kadrolarında yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Selçuk Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında yukarıdaki tabloda beliritlen özel nitelikleri taşıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Selçuk Üniversitesi personel alımı başvuruları 10 Ağustos 2020 tarihinde yayımlanıp başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 25 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim