Selçuk Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Selçuk Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesinde görevlendrmek üzere(1 yıldan az süreli veya mevsimlik çalışma biçiminde 2019 ve 2020 yılı Eğitim Öğretim yılı için güz ve bahar döneminde çalıştırılmak üzere 2 kişilik boş kadro ile canlı model kapsamında sözleşmeli personel alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Selçuk Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar önce belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda, Canlı Model adaylarından, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhabgi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranır.

ADAYLARDAN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR?

  • Lisans mezunu olmak.
  • KPSS şartı aranmamaktadır, adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecektir.
  • Vücut bütünlüğüne sahip olmak.
  • Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup, göreve başlaması uygun görülen adaylardan istenilecektir.)

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan Resmi Gazete'de yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar. Adaylara üniversite tarafından başvuru için 15 günlük bir süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 19 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Binası 1.kattadaki yazı işleri bürosuna istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim