Devlet Personel Başkanlığı tarafından 25 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre, Selçuk Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için fakrlı pozisyon ve niteliklerde alım yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilana göre adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türüne göre puan almış olmak ve adayların Puan durumları esas alınmak sureti ile alım yapılacak.

BOŞ POZİSYONLAR NELERDİR?

Selçuk Üniversitesi toplamda 88 kişilik kadrosu ile, farklı alanlarda, 73 Sözleşmeli Hemşire, 3 Sağlık Teknikeri, 5 Fizyoterapist, 2 Diyetisyen, 3 Röntgen teknisyeni ve 2 Eczacı alımı yapacak. Adayların bu yönde en az lise mezunu olmaları şarttır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Selçuk Üniversitesi bünyesine alacağı 88 personel adayından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır. Adayların bu şartları taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilan yayım tarihi olan 25 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde yani en geç 09 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Biriminden temin edilecek başvuru formunu doldurarak şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Bunun dışında yapılak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru ile ilgili belgelere ulaşmak için ve ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim