Selçuk Üniversitesi perosnel alımı için ilana çıktı. 25 Temmuz 2022 tarihi ile yayımlanmı olan personel alımı ilanına göre Selçuk Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunun 4. maddesşnşn B fırkasına göre 31 sözleşmeli personel alımları gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilana göre alımlar KPSS Puan sırasına göre yapılacak adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır. Başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki niteliklere uygun olmaları zorunludur.

Başvuru Hangi Kadrolarda Alınacak!

Selçuk Üniversitesi 31 kişilik kadro ile alım yapacağını bildirdi. Alımlar,

Lise Mezunu: 1 Teknisyen, 17 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Destek Personeli (Temizlik,Basit Bakım, Isıtma, Şoförlük gibi hizmetler)

Ön Lisans Mezunu: 5 Tekniker, 

Lisans Mezunu: 5 Büro Personeli,

Başvuru Genel ve Özel Şartları Ne Olacak?

Üniversiteye başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise 2002 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak.

Özel olarak ise;

Mülakat Yapılmayacak!

Üniversitenin ilanına başvuru yapacak adaylar KPSS Puanı ele alınarak değerlendirileceklerdir. Bu kapsamda KPSS Puan sırası ele alınmak üzere en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak değerlendirmeler sonucunda adaylara herhangi bir Yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Selçuk Üniversitesi personel alımı başvuruları için sürwç başladı. Adaylar başvurlarına ilanın yayım tarihi ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekecektir. Buna göre;

Başvuru Tarihleri: 25 Temmuz - 8 Ağustos 2022

Başvuru Şekli: Üiversitenin “personelilan.selcuk.edu.tr” web sayfasından online başvuru şeklinde yapılacaktır