Selçuk Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 250 kişilik kadro için başvuru aldı. Başvurular 10-25 Ağustos 2020 tarihleri arasında alınmıştı. Adaylar başvurularını Ön Lisans ve Lisans kadrolarına gerçekleştirmiş olup şimdi ise sonuçları bekliyorlar. Başvuru sonrası adayların bekleme maratonu başladı. Peki Selçuk Üniversitesi personel alımı başvuruları ne zaman açıklanacak? Değerlendirmeler nasıl olacak? İşte detaylar.

MÜLAKAT YAPILMAYACAK!

Selçuk Üniversitesi 250 kişilik kadro için sözleşmeli personel alacak. Adaylara herhangi bir mülakat yapılmaksızın sadece KPSS puanı ile yapılacak değerlemdirme sonucunda atama yapılacak. Bu kapsamda adayların 2018 yılında almış oldukları KPSS puanı ile kadro sayısını iki katı aday değerledirmeye alınacak. Bu yönde KPSS puanı en yüksek olan adaylar atanmaya hak kazanacaklar.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atanmaya hak kazanan adaylar sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde istenen belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybetmiş olacaktır.

Bu kapsamda başvurular 25 Ağustos 2020 tarihinde sona ermiş olup sonuçlar en geç 15 Eylül 2020 tarihine kadar açıklanacak.

Başvuru sonuçlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek sonuçlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim