Selçuk Üniversitesi bünyesine personel alımı için geçtiğimiz gün ilan yayımlamıştı. Başvuruların 28 Aralık 2020 tarihi ile başlamasının ardından artık sona eriyor. Başvuru yapmış veya henüz başvuru yapmamış olan adaylar hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

Selçuk Üniversitesi 226 kişilik kadro ile Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Farklı kadrolarda olmak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu Sağlık Personeli Alımı Yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Selçuk Üniversitesi 226 kişilik kadro ile 190 Hemşire, 5 Ebe, 8 Laborant, 3 Eczacı, 6 Röntgen Teknisyeni, 1 Biyolog, 1 Diğer Sağlık Personeli, 4 Sağlık Teknikeri, 5 Fizyoterapist ve 3 Psikolog alımları yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Selçuk Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Bunun dışında,

  • Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı ve Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. Birden fazla unvan kodu için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Eczacı unvanı için KPSS sınav şartı aranmayacaktır. Müracaatlar komisyonca incelenecek olup şartları uymayanlar kuraya katılamayacaktır.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Selçuk Üniversitesine Perosnel alımı için değerlendirmeler KPSS puanı ile yapılacak. Herhangi bir mülakat yapılmaksızın KPSS'den almış oldukları puan ile sıralama yapılacak. En yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile Asıl ve Yedek adaylar belirlenecek.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi Hastanemiz http://hastane.selcuk.edu.tr web adresinde ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlar Hastanemiz web sayfasından (http://hastane.selcuk.edu.tr) duyurulacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sonuçlar açıklandığında anında bildirim almak için  İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA