Selçuk Üniversitesi Hastanesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede 6 Mart 2023 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Selçuk Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda en az lise mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru için adaylardan aranan şartlar ve mezuniyete göre kontenjan dağılımı haberde.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 5 Bakım-Onarım, 40 Hasta Bakımı ve Temizliği, 4 Röntgen Teknisyeni, 7 Hemşire

Ön Lisans Mezunu: 2 Tekniker, 49 Sağlık Teknikeri, 8 Röntgen Teknisyeni, 2 Laborant, 

Lisans Mezunu: 1 Mühendis, 2 Fizyoterapist, 30 Hemşire,

Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak!

Selçuk Üniversitesi sözleşmeli personel alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fırkasına göre yapılacağından adaylara herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın Mülakatsız Personel Alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda özel olarak ise, KPSS ve alanına göre mezuniyet şartı aranacaktır.

Öte yandan adayların " Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Hasta Bakımı ve Temizliği görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak gerekmektedir.

KPSS şartı nedir?

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin personel alımı başvuruları için Süreç başladı. İlana başvurular az önce Resmi gazetede yayımlanmasından sonra başladı ve en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 6 - 20 Mart 2023

Başvuru Adresi:  hastaneilan.selcuk.edu.tr

İLANIN TAM METNİ