Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı için geçtiğimiz gün ilan yayımlanmıştı. Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözleşmeli olarak 4/b kapsamında personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların sona ermesi ile birlikte sonuçlar beklenmeye başlandı. Üniversite personel alımına henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgileri kullanarak başvuru yapabilecek. Öte yandan Haberin devamında bilgileri inceleyerek başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ve Değerlendirme süreci hakkında detayları inceleyebilirsiniz.

61 Sözelşmeli Personel Alımı Başvurusunda Son Gün!

Üniversite 61 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Bu kapsamda, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Büro Personeli, Teknisyen, Tekniker kadrolarında personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak gerçekleştirebilecekler.

İLGİLİ HABER: SBÜ 61 Güvenlik, Temizlik, Büro Personeli, Tekniker, Teknisyen Alımı İlanı

Mülakat Yapılmayacak!

SBÜ 61 personel alımı için herhangi bir Mülakat yapılmaksızın personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında yapılmakta olup 4/B personel alımı için KPSS değerlendirmesi ile alım yapılacak olup herhangi bir sınav yapılmayacak.

Değerlendirme Aşaması Nedir?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımları KPSS Puanı ile yapılıyor. Buna göre yapılmış olan başvurularda KPSS Puanı incelenerek en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvurular 8 - 22 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılmakta olup sonular izleyen günlerde açıklanacağı bildirildi. Ancak İşin Olsa ekibi olarak yaptığımız kapsamlı araştırma sonucuna göre Başvuru sonuçları değerlendirme sürecinin sona ermesi ile birlikte Mayıs İlk günlerinde açıklanmasını bekliyoruz.

Editör: TE Bilisim