Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı ilanı yayımladı. Farklı şehirlerdeki birimlerinde görevlendirme üzere toplamda 58 kişilik kadro ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı ile Temizlik Personeli Alımı yapacak.

Bu yönde alımlar, İstanbul Hamidiye Külliyesi’nde ve Ankara Gülhane Külliyesi’nde bulunan birimlerinde yapılacak. 4/ B Personel alımı ilanına kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan aranan genel ve özel nitelikler hangileridir?

SBÜ 58 Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvuru Yapabilecek?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise pozisyonun gerektirdiği niteliklere sahip olmak, KPSS şartını taşıyor olmak gibi şartlar aranacak.

Özel Ortak Başvuru Şartları:

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden puan sahibi olmak şartı aranacak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Şartları Nedir?

Üniversiteye alımı yapılacak güvenlik görevlisi adaylarından, 5188 sayılı özel güvenlik görevlisi şartlarını taşıyor olmak, 41 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 165 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Nöbet Usulü çalışmasına engeli olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartları?

Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak,

Pozisyonuna Göre 58 personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Başvuru Süreci Başladı!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvuru süreci başladı. İlan Resmi gazetede yayımlanarak başvurular 30 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 13 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvuru yapacak adaylar İstanbul veya Ankara adreslerine başvuru yapabilecek.

İstanbul Başvuru Adresi: Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Hamidiye Külliyesi, Tıbbiye Cad. No:38 Selimiye, Üsküdar, İstanbul )

Ankara Başvuru Adresi: Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne (Ankara Gülhane Külliyesi Emrah Mah. 06018 Etlik/Keçiören/Ankara )

İLANIN TAM METNİ