Kamuya Sözleşmeli personel alımı ilanları yayımlandı. Strateji ve Bütçe Başkanlığı resmi kamu Adresi üzerinde yayımladığı Kamu İlanlarına göre sözleşmeli olarak personel alımları yapılacak. Farklı kadrolarda olmak üzere Devlete 15 Bin 042 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. İlanlar yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır.

İşin Olsa ekibi olarak sizlere hazırladığımız bu haberimizde sizlere sözleşmeli personel alımı ilanları hakkında detayları aktaracağız.

15.042 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Yayımlanmış olan Sözleşmeli Personel Alımı ilanlarına göre farklı alanlarda sözleşmeli personel alımları yapılacak. Bu yönde,

  • Kariyer Sözleşmeli Personel,
  • 4/B sözleşmeli Personel,
  • Kurumsal Sözleşmeli Personel,

alanlarında toplamda 15.042 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan başvuru için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

KPSS ŞARTI:

2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50, 55,60, 65 veya 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

KARİYER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANLARI:

Ticaret Bakanlığı İlanı:

Başvuru tarihleri: 11-20 Ekim 2021

Ticaret Bakanlığı bünyesine 16 Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacağını bildirdi. Alımlar KPSS ve YDS Puanı ile yapılacak olup KPSS puanı olmayanlarda başvuru yapabileceklerdir. Kadro dağılımı ve detaylar yukarıdaki bağlantıda.

KURUMSAL SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANLARI:

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı İlanı:

Başvuru Tarihleri: En geç 7 Ekim 2021

TÜİK bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 4 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alacak. Alımlar, Yazılım Geliştirme Uzmanı (2 kişi), Proje Yöneticisi (1 kişi), Sistem Uzmanı (1 kişi) kadrolarında yapılacak.

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI:

Milli Eğitim Bakanlığı İlanları:

Başvuru Tarihleri: En geç 8 Ekim 2021

MEB 2021 yılı 20 bin öğretmen atamasına ek olarak yeni 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. Alımlar bazı nitelikler doğrultusunda yapılacak. Ayrıca adayların 2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olmaları gereklidir.

Düzce Üniversitesi İlanı:

Başvuru Süresi: en geç 7 Ekim 2021

Üniversiteye 2 kişili kadro ile sözleşmeli hemşire alımı yapılacak. Alımlar meslek lisesi mezunu olan adaylar içerisinden yapılacaktır.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi:

Başvuru Tarihleri: En geç 5 Ekim 2021

Üniversiteye personel alımları Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda 1 Büro Personeli, 1 Diğer Sağlık Personeli ve 1 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlanı:

Başvuru Tarihi: 5 Ekim 2021

Üniversiteye KPSS Puanı ile veya KPSS siz sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar 2 Tam Zamanlı .Net Yazılım Uzmanı, 1 Tam Zamanlı Sisten Uzmanı pozisyonlarında yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İlanı:

Başvuru Tarihleri: En geç 11 Ekim 2021

alışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 2021 yılı personel alımı ilanını yayımladı. Az önce Resmi Gazetede 21 Eylül 2021 tarihinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli Bilişim Personeli alımı ilanı yayımladı. Toplamda 12 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim