Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı kadrolarda toplamda 34 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre Savunma Sanayi Başkanlığı  Özel Bilgi ve İhtisas Gerektiren Konularda çalıştıılmak üzere yapacağı sınav ile farklı alanlarda KPSS ve YDS puanı ile 34 sözleşmeli personel alımı yapacak.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı yayımladığı ilana göre Proje Mühendisi ve Proje Asistanı kadrolarına alım yapacak. Buna göre Proj Mühendisi poz,syonunda 15 ve proje Asistanı pozisyonunda 19 sözleşmeli personel alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtlen şartları taşımak, Yukarıdaki tabloda belirtilen alanlardan 4 yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olmuş olmak, 2017 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavından Proje Mühendisi için KPSSP1 puan türünden en az 70 puan ve Proje Asistanı için KPSSP1 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Yabanc Dil Sınavından Proje Mühendisi için en az 70 ve Proje Asistanı için en az 60 puan almış olmak, İlgili kadrolar için yapılacak sınavlara iki defa katılıp başarısız olmamış olmak ve Yurtiçi ve yurtdışı seyehat engeli bulunmamak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 01 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Başkanlığın internet sitesindeki (www.ssb.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihine kadar istenen belgelerin sisteme yülenmesi ile yapılacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuru kılavuzuna ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim