Samsun Üniversitesi personel alımı içingeçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuruların sona ermesi ile birlikte sonuçlar beklenmeye başlandı. Peki Samsun Üniversitesi hangi kadrolar için değerlendirme yapacak? Değerlendirmeler nasıl olarak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

BAŞVURULAR SONA ERDİ!

Samsun Üniversitesi 60 personel alımı ilanına başvurular 19 Ekim 2021 tarihi ile başlamıştı. Adaylar başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup 2 Kasım 2021 tarihi ile başvuru süreci sona erdi.

DEĞERLENDİRMELER BAŞLADI!

2 Kasım 2021 tarihi ile sona eren başvurular incelemeye alındı. Bildiğiniz gibi Samsun Üniversitesi Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden Sözleşmeli perosnel alımı yapacağını belirtmişti. Başvurular Teknisyen, Destek Personeli, Büro personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında yapıldı.

Ayrıca adaylardan bu yönde KPSS P94, P93 ve P3 puan türünden puan almış olmak şartı yer alıyodu. Değerlendirmelerde KPSS Puanı ile yapılacağından adaylarn KPSS den almış oldukları puanlar avantaj olacak.

En yüksek puandan başlanmak üzere en düşük puana kadar sıralama ile değerlendirme işlemleri tamamlanacak. Asil ve Yedek aday listesi sonrası sonuçlar açıklanacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS puan sıralaması sonrasında asıl ve yedek adayların isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki 5 (beş) iş günü içerisinde Personel Daire Başkanlığı tarafından belirlenecektir. Başvuru süreci 2 kasım 2021 tarihnde sona erecek olup sonuçlar en geç 9 Kasım 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

Yerleştirme sonuçları ve atama için talep edilen evraklar www.samsun.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

Sonuçlardan haberdar olmak için İşin olsa Mobil Uygulamasını inidiriniz. Ya da bizleri İnstagram hesabımızdan BURADAN takip edebilirsiniz.