Samsun Üniversitesi personel alacak. Resmi Gazete'de 28 Şubat 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Samsun Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzere 52 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda alımlar lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alınacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 18 Destek Personeli, 

Ön Lisans Mezunu: 12 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 7 Destek Personeli, 6 Büro Personeli,  2 Tekniker, 2 Teknisyen

Lisans Mezunu: 4 Büro Personeli, 1 Kütüphaneci

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Samsun Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriliyor. Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Adaylardan KPSS Şartı aranacak. Ayrıca Herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

KPSS Şartı olarak ise adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 veya Lise için P94 puan türünden en az 50 puan almış olmak gerekmektedir.

Alanına Göre Kontenjan ve Özel Şartları:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular 28 Şubat 2023 tarihi ile başladı. İlan Resmi gazetede yayımlanarak başvuru süreci başlamış olup en geç 15 gün sürecektir. Başvurular Üniversitenin resmi internet adresi üzerinden indirilecek başvuru formu ile birlikte şahsen başvuru gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri: 28 Şubat - 14 Şubat 2023

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim