Sakarya Üniversitesi bünyesindeki ekikliği karşılamak üzere 26 Ocak 2022 tarihi ile personel alımı ilanı yayımlamıştı. Başvuru süreci başlayan Üniversite ilanına göre Üniversite 80 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacaktı! Ancak 28 Ocak 2022 tarihli yayımlanmış olan Resmi Gazeteye göre İlanda İptal kararı çıktı.

Ancak ayımlanan yeni bir ilan ile ise başvuru tarihlerinin değiştiği bildirildi. Başvurular 28 Ocak 2022 tarihi ile başlayacak olup engeç 11 Şubat 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. 

80 Personel Alımı İptal Kararı:

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğünden:

İPTAL İLANI

Üniversitemiz birimlerine alınacak olan Sözleşmeli Personel (2022-1) alımına ilişkin 26.01.2022 gün ve 31731 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan ilanımız iptal edilmiştir. İlan olunur.

RESMİ GAZETE İPTAL VE YENİ İLAN METNİ BURADA

Sakarya Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. 26 Ocak 2022 tarihi ile Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Sakarya Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek için 80 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek.

Mülakatsız 80 Personel Alımı Yapılacak!

Üniversiteye Personel alımları 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 4/B fıkrasına göre sözleşmeli personel alımı yapılacak olup adaylara herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın Mülakatsız Personel alımı yapılacak. Bu kapsamda, mezuniyete göre kadro dağılımı:

Lise Mezunu: 1 Teknisyen Sıhhı Tesisat Teknisyeni, 1 İnşaat Teknisyeni, 1 Ağaç işleri-MobilyaMarangoz Teknisyeni, 5 Peyzaj Bahçıvanı, 21 Temizlik Görevlisi,

Ön Lisans Mezunu: 1 İnşaat Teknikeri, 17 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Tıbbi Sekreter, 2 Şoför,

Lisans Mezunu: 1 Mimar, 1 İnşaat Mühendisi, 13 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 11 Büro Personeli,

KPSS En Az 55 Puan Şartı Var!

Sakarya Üniversitesi bünyesine alacağı 80 sözleşmeli personel adayından KPSS şartı talep edecektir. Başvuru için 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise KPSSP94, Ön Lisans KPSSP93 ve Lisans KPSSP3 puan türünden en az 55, 65 ve 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Ayrıca Başvuru için Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacaktır.

Pozisyonuna Göre Adaylardan Aranan Özel Nitelikler Nedir?

Üniversite adaylardan özel olarak Yaş, Eğitim gibi nitelikler arayacak. Sizlerle aşağıda paylaşacağımız tablo sayesinde Üniversite 80 personel alımı özel şartlarına ulaşacaksınız.

Başvurular 15 Gün İçerisinde Yapılacak!

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularına 28 Ocak 2022 tarihi ile başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamarı gereklidir. Bu kapsamda en geç 11 Şubat 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Başvurular " Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Personel Dairesi Başkanlığı Sürekli İşçi Şube Müdürlüğü 1 Kat Oda No: 218 " adresine istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacak

Başvuru için adaylardan:

Editör: TE Bilisim