Sakarya Üniversitesi personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Başvuruların sona ermesi ile birlikte sonuçlar beklenmeye başlandı. Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 80 kişilik kadro ile Sözleşmeli Personel alımı yapılacağını açıklamıştı. Bu bağlamda başvurular 26 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 9 Şubat 2022 tarihi ile sona eriyor.

Başvurularda Bugün Son Gün!

Sakarya Üniversitesi personel alımı başvurularında son gün. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvrularını en geç 9 Şubat 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar gerçekleştirebilirler. Başvuru yapacak adaylar alım yapılacak pozisyonlarda EN az lise olmak üzere Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak zorundadırlar. Henüz başvuru yapmayanlar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilanın detaylarına ulaşabilirler. Üniversite bünyesine Büro Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, İnşaat Mühendisi, Mimar, İnşaat Teknikeri, Teknisyen pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

Sakarya Üniversitesi 80 Personel Alımı İlanı

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Bildiğniz üzere başvurular 2020 yılı KPSS puanı ile gerçekleştirilmişti. Bu doğrultuda değerlendirmelerde KPSS puanına göre yapılmış olup Mezuniyet ve kadroya göre yapılacak başvuru sıralaması ile EN yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama atamaları belirlenecek. Öte yandan ASİL adaylardan sonra Üniversite yedek aday kontenjanıda oluşturacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sakarya Üniversitesi Başvuru Değerlendirmesini tamamladıktan sonra sonuçları adaylara duyuracaktır. Bu kapsamda Üniversite başvuru sonuçlarına ilişkin herhangi bir tarih vermezken 9 Şubat 2022 tarihi ile sona eren başvuruların en geç 20 Şubat 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim