Geçtiğimiz günlerde Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre farklı pozisyonlar için ilan yayımlanmıştı ve adaylar başvurularına 02 Nisan 2019 tarihi itibari ile başlamışlardı. Ancak başvurularda son günlere gelindi ve sizler için birkez daha detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Sahil Güvenlik Komutanlığı 38 kişilik boş kadro için, ilan yayımlamıştı ve bu kapsamda lise mezunu ve ön lisans mezunu personeller alınacak. 

Lise Mezunu,1 Teknisyen (Sıhhi Tesisat), 2 Teknisyen (Elektronik), 2 Teknisyen (Motor), 2 Teknisyen (Elektrik), 1 Teknisyen (Bilgisayar/ Veri Bankası) 1 Destek Personeli (Garson), 13 Destek Personeli (Hizmetli), 1 Destek Personeli (Boyacı/ Badanacı), , 2 Büro Personeli ve 1 Büro Personeli (Ambar) olmak üzere 21 personel alacak.

Ön Lisans Mezunu kadro dağılımı ise,3 Tekniker (Bilgisayar Teknikeri), 2 Tekniker (Elektrik Teknikeri), 1 Büro Personeli (Mali İşler) 1 Tekniker (Video Montaj), 2 Tekniker (İnşaat), 2 Tekniker (Harita Kadastro), ve 1 Büro Personeli (Dava Takip) olmak üzere Ön Lisans mezunu 17 personel alacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alım ilanı için başvurular 02 Nisan 2019 tarihinde başlamıştı ve artık sona eriyor. Buna göre adaylar başvurularını en geç 12 Nisan 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını son başvuru günü en geç 11:00 a kadar https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili pozisyonlar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Görevini yapmasına engel olabielcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Daha önce sözleşmeli statüde çalışıyor iken görevinden disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapabilmek için aşağıdaki bağlantıdan başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU