Kamu Üniversiteleri geçtiğimiz günlerde personel alımı için duyuru yapmışlardı. 30 Eylül 2019 tarihinde yapılmış olan duyurulara göre Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi sözleşmeli olarak personel alımı yapacaklarını ilan etmişlerdi. Ancak başvurularına ilanların yayım tarihi olan 30 Eylül 2019 tarihi ile başlamasının ardından artık son güne gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ilan hakkında detayları birkez daha aktacağız.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi: Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Lise Mezunu 1 Teknisyen ve 8 Destek Personeli alacak. Ön lisans mezunu 4 Büro Personeli ve 3 Tekniker alacak. Lisans mezunu ise, 2 Mühendis ve 2 Büro Personeli alımı olmak üzere toplamda 20 kamu personeli alımı yapılacak.

Gazi Üniversitesi: 1 Diğer Sağlık Personeli (Fizik Tedavi), 2 Sağlık Teknikeri (Labaratuar), 3 Sağlık Teknikeri (Anestezi), 2 Eczacı, 2 Diyetisyen, 1 Biyolog (Mikrobiyoloji), 1 Biyolog (İmmünoloji), 5 Hemşire, 5 Hemşire ( Diyaliz), 2 Laborant, 7 Diğer Sağlık Personeli (Paramedik), 5 Diğer Sağlık Personeli (Tıbbi Sekreter ) ve 1 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) olmak üzere 37 kişilik alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversitelere başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu yönde adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak,Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi personel alımı başvuruları 30 Eylül 2019 tarihinde başlamış olup en geç 14 EKim 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte ilgili üniversitelere şahsen yapmaları gerekmektedir. Söz konusu ilgili Üniversiteler hakkında daha fazla bilgi almak için ve başvuru kılavuzlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Alımı Detayları

Gazi Üniversitesi Personel Alımı Detayları

Editör: TE Bilisim