Resmi Gazetede yayımlanmış olan ilan ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Alımlar farklı illerde ve alanlarda yapılacak. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevlendirmek üzere İstanbul ve Ankara illerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

  • 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Yazılım ( Front-End ) Uzmanı,
  • 2 Ağ ve Sistem Uzmanı,
  • 1 Ağ ve Güvenlik Uzmanı,
  • 1 Ağ ve Bilgi Güvenliği Uzmanı,

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,

b. Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.

c. (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olması,

d. Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda (Değişik ibare:RG-2/5/2012- 28280) ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunması,

KPSS ŞARTI:

Aynı zamanda adaylardan KPSS şartı talep edilecek olup 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

Aynı zamanda KPSS Puanı olmadan yapılacak başvurularda puan 70 olarak ele alınacak. Ancak YDS puanı 0 olarak değerlendirilecektir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvuruları 29 Ocak 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 12 Şubat 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece http://www.sbu.edu.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu”nun çıktısını alarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Ankara veya İstanbul adreslerine şahsen yapılmış olması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim