Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Alımı için ilan yayımladı. Farklı kadrolarda olmak üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 5 Sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. 

Üniversitenin alımları Bilgi İşlem Daire Başkanlığına yapılacak olup İstanbul (Hamidiye) ve Ankara (Gülhane) Külliyelerinde istihdam edilecektir. Alım yapılacak pozisyonlar ise,

  • 1 Yazılım ( Front-End) Uzmanı,
  • 3 Ağ ve Sistem Uzmanı,
  • 1 Ağ ve Bilgi Güvenliği Uzmanı,

Başvuru Şartları Nelerdir?

Sağlık Bilimleri Üniversitesine Personel Alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca alanına göre özel nitelikleri taşıyor olmak şarttır.

Eğitim Olarak ise, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.

KPSS ve YDS şartı da aranacak olup adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak şartı aranacak. KPSS Puanı olmayan adaylardan da başvuru alınacak olup Değerlendirmelerde puan 70 olarak alınarak YDS Puanı 0 olarak değerlendirilecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi başvuruları ilanın yayım tarihi olan 16 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 30 kasım 2021 tarihine kadar başvurularının yapılmış olması gerekmeketdir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim