Sağlık Bilimleri Üniversitesi yayımlamış olduğu ilanına göre personel alımı yapacak. Söz konusu olan ilan ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi sözleşmeli personel statüsünde bilişim personeli alımı yapacağını belirtti. Adayları başvuru şartlarını taşımaları doğrultusunda başvuruları kabul edilecek. Buna göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı ve Yabancı Dil Sınavı şartı aranacak olup, bunların puan ortalaması alınarak çıkan sonuca göre kadro sayısının 10 katı kadar aday sınava çağırılacaktır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine 3 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alacak. Buna göre, Ankara Gülhane Külliyesine 2, İstanbul Mektebi Tıbbiye-i Şahane Külliyesine 1 sözleşmeli bilişim personeli salınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylanmış olan Yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, İyi derecede ingilizceyi yazılı ve sözlü olarak bilmek, 2017 yılında yaılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dil Snavından İngilice dilinden puan almış olmak nitelikleri ve ayrıca özel nitelikler aranmaktadır. Özel ve diğer niteliklere ulaşmak için ilanın tam metnin inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayın tarihi olan 16 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 01 Mayos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, http://www.sbu.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu ile birlikte İstanbul veya Ankara illerindeki Sağlık Bilimleri Üniversitesine şahsen veya son başvuru tarihine kadar posta yolu ile yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim