Sağlık Bilimleri Üniversitesi Resmi gazetede personel alımı ilanı yayımladı. Farklı alanlarda personel alacağını bildiren Üniversite KPSS Puan sırası ele alarak alım yapacak. 

Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Üniversitesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göre İstanbul Hamidiye Külliyesine ve Ankara Gilhane Külliyesine personel alımı gerçekleştirecek.

Alım Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

  • 10 Destek Personeli ( Temizlik Görevlisi ),
  • 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 11 Büro Personeli,
  • 1 Mühendis,

Başvuru Şaertları Açıklandı!

İstanbul ve Ankara için personel alımlarında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yaplacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

Vardiyalı olarak çalışabilecek olmak,

Alanına göre aşağıdaki tabloda belirtilen bölümden mezun olmuş olmak gereklidir.

Güvenlik Görevlisi Alımı için özel olarak, 5188 sayılı ÖGG şartını sağlıyor olmak, 165 cm den kısa boylu olmamak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak gereklidir.

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

Başvurular ilanın yayımanmasından sonra en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir. Buna göre başvurular 2 - 17 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlana başvurular sadece Üniversitenin resmi internet adresinden temin edilecek online başvudur formu ve istenen belgeler ile birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Hamidiye Külliyesi, Tıbbiye Cad. No: 38 Selimiye, Üsküdar, İSTANBUL) adresine veya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne (Ankara Gülhane Külliyesi Emrah Mah. 06018 Etlik/Keçiören/ANKARA) şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İLANN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim