Sağlık Bakanlığı 20 bin sözleşmeli personel alımı ilanı resmi gazetede yayımlandı. Az Önce 16 Aralık 2021 tarihi ile gelmiş olan ilana göre Sağlık Bakanlığı 20 bin Sağlık Personeli Alımı için ÖSYM KPSS 2021/10 Tercih kılavuzu yayımlayacak. Tercih tarihleri ve branşa ve eğitim düzeyine göre tablo belli oldu.

  • Lise Mezunu 1.802 personel Alınacak.
  • Ön Lisans mezunu 6356 Personel alınacak.
  • Lisans mezuu 11842 personel alınacak.

KPSS 2021/10 Tercih Kılavuzu Yayımlanıyor!

Sağlık Bakanlığo taşra teşkilatı birimlerine Şehir hastanelerinde görevlendirmek üzere 20 bin Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı yapacak. Alımlar Türkiye geneli farklı alanlarda 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B kapsamında sözleşmeli olarak yapılacak.

ÖSYM tarafından yayımlanacak Tercih Kılavuzu ile tercihler başlayacak. Resmi Gazetede yayımlanan ilan ile Tercih Kılavuzunun 16 Aralık 2021 tarihi ile adaylara duyurulacağı bildirildi.

Tercih Tarihleri Belli Oldu!

ÖSYM tarafından yapılan tercihler ile 20 bin sağlık personeli alınacak. Kılavuza başvurular 16 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 22 Aralık 2021 tarihi saat 23:59 a kadar devam edecektir.

Tercihler sadece ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapabilecektir. Bunun dışında yapılacak tercihler kabul edilmeyecektir.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunları Tercih Yapabilecek

ÖSYM ile yayımlanacak olan KPSS 2021/10 tercih kılavuzuna Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının ve başvuru şartlarının bulunduğu KPSS-2021/10 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

Sözleşmeli Sağlık personeli Unvan/Branş ve Öğrenim Düzeyine Göre Dağılım Tablosu Belli Oldu!

TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI! KILAVUZ BURADA

TERCİH SÜRECİ BAŞLADIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim