Sağlık Bakanlığından ilan geldi. Sözleşmeli olarak personel alımı için ilana çıkan Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesi gereğince farklı kadrolarda personel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Kameraman, Diğer Teknik Hizmet Personeli - Grafiker, Programcı ve Büro Personeli kadrolarında yapılacak. Başvuru süreci 11 Ekim 2021 ile 15 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI:

Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın ek 2 nci maddesine göre, aşağıda belirtilen kameraman pozisyonu için mesleki uygulamalı sınav, diğer pozisyonlar için ise sözlü sınav ile sözleşmeli personel alınacaktır.

Başvuru şartları, başvuru için istenen belgeler, sınav konuları, sınav tarihi, sınav yeri ve diğer hususlara ilişkin bilgiler, https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ve https://yhgm.saglik.gov.tr web adresinde yayımlanacaktır.

Adaylar, başvurularını dijital ortamda 11 Ekim 2021- 15 Ekim 2021 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapabilecektir. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Editör: TE Bilisim