Resmi Gazete personel alımı ilanları yayımlandı. 30 Kasım 2021 tarihi ile yayımlanmış olan ilan ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 16 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. Mülakat yapılmaksızın KPSS değerlendirmesi ile Ön Lisans ve Lise mezunu personel alımı gerçekleştirilecek.

Kimler Başvuruda Bulanabilecek?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 16 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için KPSSp93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 60, 65 veya 70 puan almış olmaları gereklidir.

Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Alım Yapılacak Pozisyonlar Hangileri:

Üniversiteye sözleşmeli personel kapsamında lise ve ön lisans mezunu, Hemşire, Sağlık Teknikeri, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi ile Park ve Bahçe) alanlarında alım yapılacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine personel alımı başvuruları 30 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 14 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların yapılması zorunludur. Başvurular sadece şahsen istenen belgelerle gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Hangileridir?

1- Başvuru Formu (http://personelidari.erdogan.edu.tr/ web adresinden temin edilebilir.)

2- Diploma veya mezuniyet belgesi

3- Nüfus kayıt örneği (e-Devlet’ten barkodlu belge oluşturularak alınabilir.)

4- 1 adet vesikalık fotoğraf

5- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

6- Adlî sicil kaydı

7- 2020/KPSS Sonuç Belgesi.

8- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonunda istihdam edilecekler için özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartı.

9- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonunda istihdam edilecekler için başvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla, istenen boy-kilo şartına sahip olduğuna ilişkin resmî veya özel sağlık kurumlarından alınmış onaylı belge.

10- İstenen Alanlar İçin Tecrübe Sahibi Olduğunu Gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi

11- “Bu pozisyonda istihdam edilecekler vardiyalı çalışma sistemine göre çalıştırılacaklardır.” şartı istenen pozisyonlar için vardiyalı çalışmasına engel olmadığına ilişkin resmî veya özel sağlık kurumlarından alınmış onaylı sağlık raporu.

12- Tüm pozisyonlar için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmadığına ilişkin resmî veya özel sağlık kurumlarından alınmış onaylı sağlık raporu.

13- Emeklilik ve yaşlılık aylığı alıp almadığına ilişkin SGK’dan alınacak belge.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim