Pamukkale Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Resmi Gazetede 12 Ocak 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde Üniversiteye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B olarak istihdam edilmek üzere 2020 KPSS Puanına göre 110 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Hangi kontenjanlarda personel alımı yapılacak.

Başvuru Süreci Başladı! Nasıl Başvuru Yapılacak?

Pamukkale Üniversitesi personel alımı için süreç başladı. 12 Ocak 2022 tarihinde yayımlanmış olan ilan için adaylara 15 günlük başvuru süreci verildi. Bu kapsamda en geç 26 Ocak 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli olacaktır.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda yapacaklar. Bunun dışında yapılacak herhangi şahsen veya posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecektir. Elektronik başvurularda sisteme yüklenmesi gereken bazı belgeler ise,

Mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, Güvenlik görevlisi alımı için gerekli ( sağlık, kimlik kartı gibi ) belgeleri sisteme yüklenmesi istenecek.

ELEKTRONİK BAŞVURU EKRANI

110 Sözleşmeli Personel Alımı Hangi Kadrolarda Yapılacak?

Üniversiteye personel alımları hastane ve rektörlük birimlerinde görevlendirilmek üzere giderleri özel bütçeden karşılanacaktır. Bu kapsamda lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Lise Mezunu: 6 Hemşire, 2 Teknisyen, 45 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 2 Büro Personeli, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek), 4 Laborant, 4 Diğer Sağlık Personeli, 13 Sağlık Teknikeri

Lisans Mezunu: 20 Hemşire, 2 Eczacı, 1 Diğer Sağlık Personeli, 1 Mühendis ve 1 Avukat,

Başvurular Hangi Şartlara Göre Kabul Edilecek?

657 Sayılı Devlet memurları kanununun 48. maddesindeki nitelikleri taşımayan adaylar ilgili ilana başvuruda bulunamayacaktır. Ayrıca başvuru yapacak adayların Nöbet Usulü çalışmayı kabul etmiş olmaları ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan özel olarak 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 ve üzeri puan almış olmak gereklidir. Ayrıca,

Güvenlik Görevlisi Alımı İçin; Erkeklerde 170 cm boyundan kısa boylu olmamak, 31 Yaşından gün almamış olmak, Özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak gereklidir.

Temizlik Personeli Alımı İçin İse; vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak ve 31 yaşından küçük olmak şartları aranacak.

İLANIN TAM METNİ BURADA