Pamukkale Üniversitesi personel alımı yapacağını Nisan ayında açıklamıştı. Başvuruların İlanın Yayım tarihi itibari ile başlamasından sonra artık sona ermektedir. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Hem başvuru yapmamış olan hem de başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar hakkında bilgilendirme yapacağız.

Başvuru Süreci Sona Eriyor!

Pamukkale Üniversitesi bünyesine personel alımı için 22 Nisan 2022 tarihi ile yaptığı duyuru ile 81 Personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların Bayram itibari ile de devam etmesinden sonra en geç 9 Mayıs 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli olacak.

Henüz başvur yapmayan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuru şartlarına ve detaylı kontenjan dağılımına ulaşabilecekler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/pau-hastanesi-81-sozlesmeli-personel-alimi-yapiyor-lise-on-lisans-h41814.html

81 Hastane Personeli Alımı Gerçekleştirilecek!

Pamukkale Üniversitesi personel alımları Pamukkale Karahayıt Mahallesi PAÜ Hastanesi ek hizmet binasına gerçekleştirilecek. Alımlar 12 farklı alanda olmak üzere " 10 Hemşire, 5 Röntgen Teknisyeni, 1 Eczacı, 5 Sağlık Teknikeri, 10 Diğer Sağlık Personeli, 1 Tekniker, 1 Teknisyen, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 15 Destek Personeli, 2 Büro Personeli, 25 Fizyoterapist, 1 Sosyal Çalışmacı " kadrolarında gerçekleştirilecek.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular KPSS Puanına göre değerlendiriliyor. Alanına göre alınan başvurular için KPSS Puanı en yüksek olan adaylar değerlendirilerek yapılacak sıralama ile belirlenecektir. KPSS Puanı eşit olması durumunda sırası ile Mezuniyet yılı, Doğum tarihi ve Noter kurası şeklinde ilerleyecek.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Üniversite Hastanesinin sözleşmeli personel alımı başvuruları 9 Mayıs 2022 tarihi ile sona erecek olup başvuru sonuçları 15 İş Günü içerisinde duyurulacaktır. Yani bu kapsamda başvuru sonuçları en geç 30 Mayıs 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim