Pamukkale Üniversitesi geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 51 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona eriyor. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama yapılacak kadrolar nedir?

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Pamukkale Üniversitesi 51 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı başvuruları 22 Mart 2021 tarihi ile yayımlanmıştı. Adaylara verilmiş olan 15 günlük sürede sona geldik. Bu yönde adaylar başvurularını sadece 05 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Üniversitenin resmi internet adresi olan www.pau.edu.tr adresinden çevrim içi olarak yapılacaktır. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

MÜLAKAT YAPILMAYACAK!

Pamukkale Ünivesitesi için adaylarda herhangi bir mülakata yapılmaksızın alım yapılacak. Adayların 2020 yılında almış oldukları KPSS Puanı ele alınarak yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak.

HANGİ KADROLARDA ATAMA YAPILACAK?

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2020 KPSS (B) [KPSS (P3), KPSS (P93), KPSS(P94)] grubu puan sıralamasına (KPSS puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, mezuniyet tarihlerinin de eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır.) göre hak kazanan adayın ismi başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Yani başvurular 05 Nisan 2012 tarihi ile sona erecek olup sonuçların 20 Nisan 2021 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

Kadronun 3 (üç) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adayla hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayın sözleşmesi 1 (bir) ay içerisinde fesih edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

İşin Olsa Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim