Pamukkale Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesinin B fırkasına göre Sözleşmeli olarak Sağlık Personeli Alımı yapacak. Farklı pozisyonlarda yapılacak personel alımları için herhangi bir mülakat yapılmayacak. KPSS puanı sırasına göre sıralama ile atama yapılacak olup sadece Eczacı pozisyonu için KPSS siz mülakat ile alım yapılacaktır.

Alım Yapılacak Kadro ve Mezuniyete Göre Lise:

Lise Mezunu: 4 Hemşire,

Ön Lisans Mezunu: 1 Röntgen Teknisyeni, 3 Sağlık Teknikeri, 3 Diğer Sağlık Personeli

Lisans Mezunu: 11 Hemşire, 2 Eczacı

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli Sağlık Personeli alımı ilanına başvuru için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde,

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Ayrıca 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için KPSSP93, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Nöbet Usulü çalışmasına engel olmamak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. En geç 15 gün içerisinde yapılacak başvurular 14 Eylül 2021 tarihi ile 28 Eylül 2021 tarihine kadar başvuru yapılacak. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki kılavuzu inceleyebilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU BURADA