Devlet Personel Başkanlığı sitesinden 16 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesinde kpss şartı olmadan personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ( ÖSYM ) Sigortalı olaran 11 kişilik boş kadrosu ile farklı bölümlerden sözlemei olarak uzman personel alımı gerçekleşitrecek.

Buna göre ÖSYM, 5 İstatistik, 1 İşletme, 1 Maliye, 1 Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği ,Türkçe Öğretmenliği ve 3 kişilik pozisyon ile ise, 4 yıllık programlardan mezun olup Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim dalı veya bölümü programlarında yüksek lisans yapmış olmak şartı ile toplamda 11 Sözleşmeli Personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

ÖSYM bünyesine alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, ilgili alanlarda en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, İlgili bölümce tecrübe sahibi olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklrından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, yapılacak Güvenlik ve Arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Yapılan yabancı Dil Sınavından İngilizce, Almanca Fransızca Arapça Rusça dillerinden herhangi birinden puan almış olmak niteliklerini taşıyan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar, başvurularına ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 30 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, istenilen belgeler ile birlikte ÖSYM Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına, şahsen veya posta yolu ile başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelem kiçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim