Kamu Kurumları ve Kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı ilanı yayımlamışlardı. Başvuru yapmayan adaylar için başvurularda artık son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak haberimizde detaylı bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

66 Personel Alımı Başvurularında Son Gün!

Personel alımı için 66 kişilik boş kadro ile 3 kurum ilan yayımlamıştı. Geçtiğimiz günlerde duyurulmuş olan ilanlar ile kamuya 66 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli olarak yapılacak personel alımlarına en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Bu yönde başvurular 14 Şubat 2022 tarihinde sona ermektedir.

Trabzon Üniversitesi ( Sonuçlar 18 Şubat 2022 Açıklanacak)

Trabzon Üniversitesine farklı kadrolarda olmak üzere 50 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden KPSS En az 50 puan ile sözleşmeli personel alımları, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Tekniker, Büro personeli, Mühendis, Programcı, Kütüphaneci kadrolarında yapılacak.

İlanın Detayları İçin : Buraya Tıklayınız

ÖSYM ( Şubat Sonuna Kadar Sonuçlar Bekleniyor )

ÖSYM Şubat ayı için yayımladığı ilan ile farklı kadrolarda olmak üzere 6 Sözleşmeli Bilişim personeli alacak. KPSS Puanı ile veya KPSS Puanı olmadan başvuru alınacak. Ayrıca adaylardan Yabancı dil sınavından puan almış olmak şartı aranacak.

İlanın Detayları İçin: Buraya Tıklayınız.

Dışişleri Bakanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ( Başvuru Sonuçları 18 Şubat 2022 )

Bakanlığa bağlı olan Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığından (Türkiye Ulusal Ajansı) bünyesine 10 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. En az lise mezunu adaylar içerisinden Engelli Destek Personeli, Normal statüde ise, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Hizmetli alımı yapılacak.

İlanın Detayları İçin: Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim