15 gün önce yayımlanmış olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesine sözleşmeli personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre başvurular 27 Temmuz 2020 tarihinde başladı. Başvurularda artık son günlere geldik. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Alımlar hangi kadrolar için yapılacak?

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesine 190 kişilik boş kadro ile sözlşemeli sağlık personeli alacak. Yayımlanan ilana göre alımlar, 100 Hemşire, 50 Sağlık Teknikeri, 3 Röntgen Teknisyeni, 15 Diğer Sağlık Personeli, 10 Laborant, 1 Ebe, 4 Eczacı, 1 Biyolog, 1 Psikolog, 2 Diyetisyen ve 2 Fizyoterapist kadrolarında yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

27 Temmuz 2020 tarihinde başlayan sözleşmeli personel alımı için adyalara 15 günlük süre verilmişti. Bu alanda başvurular en geç 10 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre ve 2018 yılı KPSS puanına göre yapacaklar.

DEĞERLENDİRMELER NASIL OLACAK?

190 personel alımı için değerlendirmeler Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre yapılacak. Adayların yapmış olduğu başvurularda diğer adaylara göre KPSS puanları karşılaştırılacak olup en yüksek KPSS puanına sahip olan 190 asıl aday olarak belirlenecek.

Her kadroya atanacak kişi sayısı kadar yedek bırakılacak, şayet asil ve yedeklerden kontenjan dolmaması halinde diğer sıralamadaki şartları taşıyan adaylar, kadro sayısı tamamlanana kadar puan sırasına göre çağrılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra işe alınmaya hak kazananların isimleri, başvuru bitim tarihinden sonra www.ogu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Bu yönde herhangi bir tarih vermeyen üniversite 10 Ağustos 2020 tarihi ile 20 Ağustos 2020 tarihleri arasında sonuçları açıklaması beklenmektedir.

SONUÇLARDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

Editör: TE Bilisim