Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Personel Alımı için ilana çıktı. Üniversite rektörlüğünde görevlendirilmek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesine göre 77 kişilik boşluk ile Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. En az Lise mezunu olan adaylar alınacak olup Herhangi bir mülakat yapılmaksızın KPSS puanı sırasına göre değerlendirme yapılacak.

77 Sözleşmeli Destek Personel Alımı Yapılacak!

Üniversite rektörlüğünde ve Bağlı birimlerinde görevlendirilmek üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden Temizlik ve Bakım işlerinde çalıştırılacak 77 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Kontenjan Dağılımı ise,

KPSS ve Genel Şartlar Ne Olacak?

Adaylardan KPS şartı aranacak. 2020 yılında yapılan KPSS'den P94 puan türünden puana sahip olan adaylar başvuru yapabilecekler. Ancak Adaylardan herhangi bir KPSS Taban puanı şartı aranmıyor olup en az 50 puanı olan adaylardan bile başvuru alınacaktır.

Genel olarak ise, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

Aynı zamanda yukarıda tabloda belirtilen alanlardan mezun olmak şarttır.

Başvurular 15 Gün İçerisinde Yapılacak

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 77 Personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 24 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani, en geç 8 Aralık 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir.

Başvuruda bulunacak adaylar sistemin istediği bilgilerin girişini Elektronik ortamda e-Devlet üzerinden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi – “Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden yapmaları gereklidir.

Şahsen veya Posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim