Orta Doğu Teknik Üniversitesi personel alımı için ilana çıktı. Toplamda 42 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını duyuran Orta Doğu Teknik Üniversitesi bünyesine lise, ön lisans mezunu Sözleşmeli Personel Alımı yapacak.

Personel Alımları Üniversitenin rektörlük birimlerine yapılacak. Bu yönde 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinin B fırkasına göre sözleşmeli personel alınacak.

Kadro Dağılımı Nedir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 42 kişilik kadro ile,

Lise mezunu: 27 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri/Temizlik Personeli), 2 Destek Personeli (Yemek Hizmetleri/Aşçı),5 Koruma ve Güvenlik Güvenlisi

Ön Lisans mezunu:1 Destek Personeli (Yemek Hizmetleri/Aşçı), 7 Büro Personeli

Genel Başvuru Şartları Belli Oldu!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

Nöbet Usulü çalışmasına engel herhangi bir durumu olmamak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

KPSS Puan Şartı Kaç Olacak?

Üniversite adaylardan 2020 yılında yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSS93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı arayacak.

Özel Eğitim Şartları Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Başvuru süreci 22 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 6 Aralık 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile Üniversiteye yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim