Sözleşmeli personel alımı başvuruları hala devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda 47 personel alımı yapacağını bildirmişti. Hala başvuru süreci devam etmek olan ilan için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

47 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Orman Genel Müdürlüğü taşra birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 47 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar,  Lise Mezunu: 6 Şoför, Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker, 22 Büro Personeli, 3 Laborant, Lisans Mezunu: 2 Biyolog, 13 Mühendis alımı yapılacak.

MÜLAKATSIZ PERSONEL ALIMI BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Adaylara herhangi bir mülakat yapılmaksızın KPSS Puanı ile atama yapılacak. Adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den puan almış olmak şartı ile yapılacak değerlendirmeye göre alım yapılacak.

Başvuru süreci 11 Ekim 2021 tarihi ile başlamasının ardından en geç 20 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecektir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar isealim.ogm.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru yapacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1- 2020 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

2- Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar için; -En az B sınıfı ehliyete sahip olmak,

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim