Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 90 kişilik boş kadro ile personel alacak. Başvuru süreci 09 Ekim 2002 tarihi ile başlamış olup hala devam etmektedir. Alım yapılacak kadro ve başvuru şartları hakkında bilgilendirme yapacağız.

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı başvuruları 09 EKim 2020 tarihi işe başladı. Hala başvuru yapmamış olan adaylar için başvurular en geç 23 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını gerçekleştirmeleri için bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu doğrultusa tüm şartları taşıyan adaylar sadece İstenen belgeler ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına başvuru yapılması gereklidir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi toplamda 90 kişilik kadro ile Hemşire alımı yapacak. Alımlar Sadece Lisans mezunu olan adaylar içerisnden yapılacağından, adayların Bazı sertifikalara ve YDS puanına ihtiyacı vardır. Bu doğrultuda 90 kişilik Hemşire kadrosu ile;

Genel Olarak ise;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacak.

Hemşire alımları değerlendirömesi için ise KPSS puanına bakılacak. Adayların 2018 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları puanlara bakılacak. Bu doğrultuda KPSSP3 puan türünden en yüksek puanlara sahip 90 Asıl adayın ataması yapılacak.